Bekend acteur moet opvolger van Joe Biden worden: "Hij wint 100% zeker"

Bekend acteur moet opvolger van Joe Biden worden: "Hij wint 100% zeker"

Fans hopen dat Dwayne Johnson zich verkiesbaar stelt nu Biden afziet van herverkiezing.

Onlangs besloot president Biden zich toch niet opnieuw verkiesbaar te stellen. Hierdoor zien fans van een bekende acteur weer kans om hem voor te dragen.

Op social media is het al jaren een terugkerend onderwerp: Dwayne Johnson heeft interesse in de politiek. Volgens polls zou de populaire acteur uit Black Adam best veel kans hebben om het Amerikaanse presidentschap te winnen als hij zich verkiesbaar zou stellen.

Geen politicus
In de podcast van Trevor Noah's What Now? vertelde Dwayne al eens benaderd te zijn door verschillende partijen. Toch vertelde de voormalige WWF-worstelaar dat in de politiek gaan voor hem geen doel is. Er is een hoop dat hij haat aan politiek.

Ook de afgelopen maanden wimpelde Dwayne Johnson bij verschillende interviews zijn kandidaatschap af. Maar fans willen geen 'nee' horen. Van de week zeiden meerdere mensen op social media dat de immens populaire ster zo zou winnen, voor de volle 100%.

Amerika redden
Volgens een ander is Dwayne de enige persoon die Amerika kan redden. Op Twitter/X startte een fan zelfs een petitie die hij op het account van WWF plaatste. Misschien dat anderen de enorme reus over de streep kunnen trekken.



NieuwsFilm

meest populair