Geplaagde Jennifer Lopez laat zich weer zien: "het wordt geweldig"

Geplaagde Jennifer Lopez laat zich weer zien: "het wordt geweldig"

De bekende actrice Jennifer Lopez heeft waarschijnlijk een hoop aan haar hoofd.

Actrice en zangeres Jennifer Lopez is altijd al een bezig bijtje geweest en ze had vaak ook bekende en drukke vriendjes. De afgelopen jaren was het weer dik aan met Ben Affleck, maar hun relatie lijkt flink bekoeld.

Op Instagram is JLo ook vaak te zien, maar de afgelopen periode zagen we weinig echte privéfoto's. Nu is ze terug en zien we haar breeduit lachend op bed liggen.

Veel issues
Begin juni annuleerde ze haar concerten van de Noord-Amerikaanse zomertournee. Ze zou de tijd nodig hebben voor haar kinderen, familie en naasten. Variety meldde dat de kaartverkoop slecht ging.

Morgen wordt Jennifer 55 jaar en vierde haar verjaardag afgelopen weekend, naar verluidt in Bridgerton-stijl. Verschillende media melden dat Affleck de grote afwezige was tijdens het feestje.

Niets aan de hand?
Op Instagram plaatste JLo nu drie foto's waarin ze te zien in is in een wit hemdje en met dikke Chanel-oorbellen in. Ze schreef de volgende tekst: "Vandaag wordt een geweldige dag. Fijne zaterdag iedereen." Alsof ze geen enkele zorgen heeft.


Recent zagen we Jennifer nog in de scifi-film Atlas van Netflix. Op IMDB staan nog drie komende projecten vermeld, namelijk Unstoppable, The Godfather en Kiss of the Spider Woman.

NieuwsFilm

meest populair