Niet iedereen is gecharmeerd van Johnny Depp: "hij is een stinkerd"

Niet iedereen is gecharmeerd van Johnny Depp: "hij is een stinkerd"

Amanda Holden levert scherpe kritiek op Johnny Depp en verkiest paardenachtige mannen boven hem.

Amanda Holden bewijst weer dat ze alles eruit flapt. Na commentaar te hebben geleverd op Sharon Osbourne en Paul Rudd was nu Johnny Depp aan de beurt.

De presentatrice besprak de 'hot rodent men' deze zomer, variërend van de scherpe kaaklijn en 'rat boy' achtige trekken tot de 'horse like' mannen. Toen een luisteraar Johnny Depp voorstelde in haar radioprogramma, wimpelde Amanda hem af. En ze was niet mild, aldus Mirror
hier.

Liever paarden
Ze zei: "Ik weet het niet. Ik weet dat hij stinkt. Ik hoef hem niet. Ik snap dat mensen Barry Keoghan leuk vinden door Saltburn. Maar ik heb liever grote mannen die op paarden lijken, zoals mijn man. Hij is nobel en heeft veel haar."

Johnny Depp weet dat sommigen hem vinden stinken. Zeker als hij in een personage duikt, zoals Captain Jack Sparrow uit Pirates of the Carribean. Een piraat hoort ook niet fris te ruiken.

Verrassende geur
Johnny weet wel dat hij mensen verrast. Zo vertelde hij een keer in een interview, dat iemand hem tegen het lijf liep en zei dat hij er uitzag als een zwerver maar toch lekker rook. In de YouTube-video van The Hollywood Fix klagen fans in elk geval niet over die shag in zijn mond.



NieuwsFilm

meest populair