Cameron Diaz is er heilig van overtuigd: "Deel het bed niet meer met elkaar"

Cameron Diaz is er heilig van overtuigd: "Deel het bed niet meer met elkaar"

Cameron Diaz promoot gescheiden slapen voor betere nachtrust en meer rust binnen relaties.

Cameron Diaz is dik fan van een 'sleep divorce', oftewel gescheiden slapen van je partner. En vreemd is dat niet, want een schrikbarend hoog aantal stelletjes doen dat al.

De term 'sleep divorce' is in elk geval trending op social media - en iedereen heeft een mening. Volgens een onderzoek van AASM, een bureau specialiseerd in slapen, zegt bijna de helft van de millenials hier en een derde van generatie X de bedpartner te ontwijken. Dit doen de stelletjes omdat ze merken dat een goede nachtrust hen zoveel beter tot rust brengt.

Apart slapen normaliseren
En Cameron Diaz snapt dat volkomen. De 51-jarige van Back in Action, Sex Tape en The Holiday zei in de podcast van Molly Sims' Lipstick on the Rim: "We zouden aparte slaapkamers moeten normaliseren. Ik zou zelfs zover willen gaan om te zeggen: Deel het bed niet meer met elkaar."

Ze vervolgde met: "Dit is mijn huis, jij hebt de jouwe en ons familiehuis staat in het midden. Ik slaap in mijn kamer. En jij slaapt in de jouwe. We zien elkaar in de slaapkamer in het midden. Maar ik moet zeggen dat ik me nog niet zo voel. Ik heb een heerlijke man."

Gemakkelijk praten voor rijken
Bij de YouTube-video van E!News vertelt iemand dat het gemakkelijk praten is als je rijk genoeg bent om voldoende kamers te hebben. Een ander is het met Cameron eens: Goed slapen maakt alle verschil in geduld hebben met elkaar.



NieuwsFilm

meest populair