Zack Snyders 'Rebel Moon' tweeluik krijgt nu al een speciale prequel

Zack Snyders 'Rebel Moon' tweeluik krijgt nu al een speciale prequel

Het gaat niet andere films, maar om diverse afleveringen van een Netflix-podcast.

Zack Snyder droomde er jarenlang van zijn eigen 'space opera' à la Star Wars te kunnen maken. De regisseur, bekend van de nodige superheldenfilms, bracht al het Rebel Moon-tweeluik uit voor Netflix. Nu komt er nog meer aan.

Ondanks het feit dat de eerste twee hoofdstukken allesbehalve sterk werden onthaald, komt de streaminggigant nu met nieuwe verhalen. Netflix heeft namelijk 'The Seneschal' aangekondigd, al zal dit wel heel anders in elkaar steken dan de films.

Wat te verwachten
Het gaat hier namelijk om een fictie-podcast, die zich ongeveer 500 jaar voor de gebeurtenissen van Rebel Moon afspeelt. The Seneschal neemt ons mee naar de oorsprong van de robotridders, de Jimmy's.

De eerste aflevering van de podcast gaat over precies een week van start, namelijk op 29 juli om precies te zijn. Vanaf dat moment zal er elke week een aflevering verschijnen. In totaal gaat het om zes afleveringen.

Doel
Snyder liet zich erover uit: "Nu jullie kennis hebben gemaakt met de Jimmy's, wil ik meer van hun verhaal vertellen. Jullie zullen erachter komen waar ze vandaan komen en hoe ze zijn ontstaan. Ik kan niet wachten om dit verhaal met jullie te delen!"



NieuwsFilm

meest populair