Moet je blijven zitten tijdens de aftiteling van 'Twisters'?

Moet je blijven zitten tijdens de aftiteling van 'Twisters'?

Je wordt niet getrakteerd op een extra scène, maar er is wel iets anders gaande tijdens de aftiteling.

Twisters is nu eindelijk in de bioscopen te zien. De rampen-blockbuster is een groot succes en wordt enorm veel bekeken, maar de grote vraag is nu: moet je blijven zitten tijdens de aftiteling voor een bonusscène?

Het komt vaak voor, dat blockbusters de bioscoopgangers die tot de laatste seconden blijven zitten nog trakteren op een post-credits scène. Dit is echter niet het geval bij Twisters. Hoewel je geen extra scènes krijgt te zien, komen wel fragmenten van Bens (Harry Hadden-Paton) artikel voorbij, waar hij gedurende de hele film aan werkt.

Interessant
Dankzij deze fragmenten komen we erachter hoe het gaat met de belangrijkste personages, zoals Tyler (Glen Powell), Javi (Anthony Ramos), en Kate (Daisy Edgar-Jones). Opgelet, mocht je de film nog niet gezien hebben, lees dan hieronder niet verder, aangezien spoilers volgen!

Tijdens de aftiteling leren we via verschillende stilstaande beelden dat het hoofdtrio officieel samenwerkt om Kate's onderzoek naar het stoppen van tornado's voort te zetten. Hoewel er nog geen vervolg is aangekondigd, zei regisseur Lee Isaac Chung dat een tweede deel goed mogelijk is.

Trailer
Gezien de sterke cijfers die Twisters overal scoort en het feit dat het nu al een box-office succes genoemd mag worden, lijkt de kans tamelijk groot dat een sequel zal volgen. Bekijk hieronder nog eens de trailer.


Ook interessant
SerieTotaal interviewt Hans Teeuwen en Max Porcelijn over 'Jackson & Malone'
Vanaf vandaag is bij Videoland Jackson & Malone te bekijken, de eerste serie waarin 's lands meest notoire komiek Hans Teeuwen een grotere rol speelt dan Sinterklaas of de stem van een butlerende schildpad. Hij schreef de.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair