3 onheilspellende (horror)thrillers op Netflix die je op het puntje van je stoel houden

3 onheilspellende (horror)thrillers op Netflix die je op het puntje van je stoel houden

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

The Silence

Regie: John R. Leonetti | Hoofdrollen: Stanley Tucci, Miranda Otto, John Corbett | Kijk nu



Een gezin probeert te overleven in een wereld van onderdrukking. Maar ze wonen in een gebied vol gruwelijke wezens die uit grotten naar hun wereld komen.

Velvet Buzzsaw

Regie: Dan Gilroy | Hoofdrollen: Jake Gyllenhaal, John Malkovich, Toni Collette | Kijk nu



In Netflix' Velvet Buzzsaw duiken er een aantal schilderijen van een onbekende kunstenaar op. Ze worden door de kenners als prachtige doeken gezien. Bovenstaande beelden laten zien dat er wel iets mis is het de kunstwerken: een bovennatuurlijke kracht neemt namelijk wraak op diegenen die hun hebzucht boven de schilderijen plaatsen.

Cleveland Abduction

Regie: Alex Kalymnios | Hoofdrollen: Pam Grier, Taryn Manning, Joe Morton | Kijk nu



Het waargebeurde verhaal van Michelle Knight, een 21-jarige alleenstaande moeder wier leven onherroepelijk werd veranderd door een toevallige ontmoeting met een onvermoede crimineel. Op 22 augustus 2002, wordt Knight ontvoerd door Ariel Castro in Cleveland en in zijn huis gevangen gehouden voor meer dan 11 jaar. Zij vindt kracht door haar geloof in God en is vastbesloten te worden herenigd met haar zoon.

NieuwsFilm

meest populair