De beste film van Ryan Reynolds is 'Mississippi Grind', en de slechtste raad je echt nooit

De beste film van Ryan Reynolds is 'Mississippi Grind', en de slechtste raad je echt nooit

We blikken terug op de markante carrière van de 'Deadpool'-ster.

Ryan Reynolds is tegenwoordig een van de meest herkenbare en succesvolle acteurs op de planeet, en zijn nieuwste film Deadpool & Wolverine kan weleens zijn grootste succes ooit worden. In aanloop naar deze blockbuster kijken we terug op de hoogte- en dieptepunten van de carrière van Reynolds.

We lichten de best en slechtst beoordeelde films van Renolds' carrière uit. Dit wordt bepaald op basis van de 'Critic's score' op Rotten Tomatoes.

R.I.P.D.
Reynolds is altijd de eerste die grapt over de flops waarin hij heeft gespeeld. Denk natuurlijk aan X-Men Origins: Wolverine en Green Lantern die in de Deadpool-films belachelijk werden gemaakt. Zijn slechtst ontvangen film is echter een andere stripverfilming genaamd R.I.P.D..

Slechts 12% van de beoordelingen van critici op Rotten Tomatoes waren niet volledig negatief over de film. De film was ook nog eens de grootste financiële flop van het jaar 2013. Daar lees je hier meer over.

Mississipi Grind
Je zou denken dat Reynolds' best beoordeelde film de eerste Deadpool zou zijn, maar er zijn drie films nog beter beoordeeld. De thriller Buried staat op plek drie met 87% en wordt gevolgd door Adventureland. De overtuigende nummer een is de komische dramafilm Mississippi Grind. Deze scoort namelijk 91%.


Reynolds speelt een charismatische pokerspeler genaamd Curtis (Ben Mendelsohn) die zijn krachten bundelt met de ongelukkige Gerry, een speler die allesbehalve geluk heeft gehad. De twee vertrekken op een roadtrip met de hoop om terug te winnen wat verloren is gegaan.

Deadpool & Wolverine
Reynolds brengt zijn lugubere personage eindelijk naar het MCU in dé blockbuster van de zomer: Deadpool & Wolverine. Een lusteloze Wade Wilson zwoegt in het burgerleven terwijl zijn dagen als moreel flexibele huursoldaat Deadpool achter hem staan.


Maar wanneer zijn thuiswereld geconfronteerd wordt met een existentiële dreiging, moet Wade met tegenzin samenwerken met een nog onwilligere Wolverine (Hugh Jackman). Je bekijkt de film vanaf 24 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair