De enorme Marvel-flop van begin 2024 moet binnenkort een megahit worden op Netflix

De enorme Marvel-flop van begin 2024 moet binnenkort een megahit worden op Netflix

De film Madame Web was in februari een grote teleurstelling in Sony's Spider-Man Universe.

Eerder dit jaar verscheen de bijzonder zwak ontvangen Marvel-film Madame Web in de wereldwijde bioscoopzalen. De film met onder andere Dakota Johnson deed het vervolgens ook matig aan de bioscoopkassa's.

In mei verscheen de Marvel-film al in de States op Netflix. De film van regisseur S. J. Clarkson werd toen heel goed bekeken. Binnenkort staat de film vol vrouwelijke superhelden ook in Nederland op de streamingdienst.

Dikke flop
Met een score van slechts 11 procent op de Tomatometer wist de superheldenfilm geen indruk te maken op de critici. De Audience Score van 57 procent op Rotten Tomatoes en de 4,0 IMDb-score zijn niet veel beter. Financieel was de film een flop. Met een productiebudget van $80 tot 100 miljoen werd er slechts $100,3 miljoen opgehaald.

FilmTotaal-recensent Terence Shea was met drie sterren nog bijzonder positief en schreef: "De climax is niet episch, maar dat is fijn voor de verandering. Misschien storen sommigen zich eraan, maar het mag best een keer - het mag zelfs vaker."

Binnenkort op Netflix
Wil je Madame Web graag zien? Vanaf 15 augustus is de vierde film in Sony's Spider-Man Universe te zien op Netflix.


De synopsis: Een ambulancemedewerker uit Manhattan ontdekt dat ze in de toekomst kan kijken en gebruikt de dat nieuw talent meteen om drie jonge vrouwen te redden van een mysterieuze, spinachtige schurk.

Ook interessant
Netflix-kijkers stemmen massaal af op Nederlandse bioscoophit en nieuwe Netflix Original
Op de eerste plaats van de Netflix Top 10 van films staat nog altijd een pikante bioscoophit, maar de plaatsen daaronder zijn voor twee nieuwe releases op... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair