3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Adam Project (2022)
Regie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a. | Kijk direct
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.



Project Power (2020)
Regie: Henry Joost en Ariel Schulman | Cast: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, e.a. | Kijk direct
De straten van New Orleans raken overspoeld met een mysterieuze nieuwe pil die gebruikers tijdelijk onbekende superkrachten geeft. Art, een ex-soldaat, besluit de criminele bende achter deze superdrugs op te gaan rollen en werkt daarvoor samen met tienerdealer Robin en politieagent Frank.



Missing (2023)
Regie: Nicholas D. Johnson en Will Merrick | Cast: Storm Reid, Nia Long, Tim Griffin, e.a. | Kijk direct
June, een technisch onderlegde tiener, probeert haar vermiste moeder Grace terug te vinden via een digitale zoektocht. Zij is niet thuisgekomen van een vakantie naar Colombia met haar nieuwe vriend. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.



NieuwsFilm

meest populair