Marvel Studios maakt dan toch 'Nova', maar helaas niet als film

Marvel Studios maakt dan toch 'Nova', maar helaas niet als film

Na jaren wachten krijgen we Richard Rider eindelijk te zien in het Marvel Cinematic Universe.

In maart werd bekend dat Marvel interesse had om Nova, een favoriet personage van de fans van de stripboeken, naar het Marvel Cinematic Universe te brengen.

"We houden van Nova," zei Brad Winderbaum, het hoofd van streaming bij Marvel, destijds. "Ik hoop dat we hem tot leven kunnen wekken." En nu lijkt dat eindelijk echt het geval te zijn.

Richard Rider
Nova, ook wel bekend als Richard Rider, is in de stripboeken de laatst overlevende van het Nova Corps, de politiemacht van de planeet Xandar die we zagen in Guardians of the Galaxy. Met zijn extra krachten wordt hij een intergalactische superheld.

Alhoewel we dit niet hebben gezien, weten we dat het Nova Corps in het MCU werd vernietigd door Thanos in zijn zoektocht naar de Infinity Stones. Dit zou de opzet kunnen zijn naar een verhaallijn met Rider.

Als serie
"Het gebeurt, het komt eraan." Met die woorden bevestigt Marvel-baas Kevin Feige dat de studio werkt aan een Nova-project. "Als serie," voegt hij daaraan toe. Geen film, dus.


Op de vraag over hoelang we op de serie moeten wachten, zegt Feige het volgende: "Het duurt nog drie of vier jaar." Waarschijnlijk betekent dit na Phase 6, dat eindigt met Avengers: Secret Wars in 2027.

NieuwsFilm

meest populair