Dave Bautista teleurgesteld: "Ik denk dat ik nu te oud ben voor mijn DC droomrol"

Dave Bautista teleurgesteld: "Ik denk dat ik nu te oud ben voor mijn DC droomrol"

Hij droomde er altijd van Bane te spelen, maar denkt dat het nu te laat is.

Dave Bautista speelde jarenlang een belangrijke rol bij Marvel, namelijk die van Drax the Destroyer. Hij maakte een belangrijk deel uit van de Guardians of the Galaxy en was ook in diverse Avengers-films te zien, maar hij vindt het nu wel mooi geweest. Gaat hij nu wel of niet nog naar DC?

De spierbundel, eveneens bekend van Spectre en Blade Runner 2049, liet al eerder weten maar wat graag samen met Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn de overstap te maken naar DC. Hier laat Bautista zich nu opnieuw over uit.

Twijfels
Zo begint de 55-jarige acteur: "Ik heb er altijd al van gedroomd Bane te mogen spelen. Toen ik jong was wist ik al dat ik Bane wilde spelen. Het was mijn droomrol. Ik heb echter nu een punt in mijn carrière bereikt dat ik te oud ben om deze rol nog op me te kunnen nemen..."

"Het is een behoorlijk fysieke rol. Ik denk niet dat ik dit personage nu nog eer aan zou kunnen doen. Ik zag wel een bericht op sociale media langskomen, dat ik een oudere Lex Luthor zou moeten spelen. Ik was daar een tijdje door geobsedeerd, maar ze zijn nu gegaan voor een andere en jonge Lex Luthor".

Interesse
Bautista eindigt door te zeggen: "Ik vind het dus lastig om te zien waar ik in het DC universum zou kunnen passen. Ik sta wel echt open voor alles, dus ze mogen contact met me opnemen".


Laten we hopen dat het er alsnog van zal komen, want Bautista is nog steeds een perfecte kandidaat om een superheld of schurk neer te zetten.

NieuwsFilm

meest populair