Fans zijn "geschokt" over hoe oud Keira Knightley was toen ze in 'Pirates of the Caribbean' speelde

Fans zijn "geschokt" over hoe oud Keira Knightley was toen ze in 'Pirates of the Caribbean' speelde

De actrice was nog niet eens volwassen tijdens de opnames van 'The Curse of the Black Pearl'.

Keira Knightley is al een lange tijd een grote naam in Hollywood. Dit heeft ze voor een groot deel te danken aan haar rol in de Pirates of the Caribbean-franchise. Pas nu komen fans erachter hoe oud de actrice was tijdens de opnames van het eerste deel.

Knightley begon al op jonge leeftijd met acteren. Toen ze pas 6 jaar oud was, wist ze kleine rolletjes te bemachtigen. Toen ze 12 was, tekende ze weer voor de rol van Natalie Portman 'dubbel' in Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace. Vanaf dit moment had ze de rollen voor het oprapen.

Meer
Ze was nog niet goed en wel 16 toen ze was te zien in Disney's Princess of Thieves. Deze samenwerking met 'Het Huis van de Muis' beviel blijkbaar goed, want meteen hierna tekende ze voor het eerste 'Pirates'-deel, genaamd The Curse of the Black Pearl.

Wat echter maar weinig filmfanaten weten, is dat de actrice pas 17 jaar oud was toen zij deze blockbuster opnam. Fans zijn dan ook 'geschokt' dat Knightley zo'n acteerprestatie wist te leveren op zo'n jonge leeftijd.

Reacties
Zo zijn er reacties op sociale media te vinden als: "Ik kan niet geloven dat zij pas 17 was!" of nog "Hoe kan zij op zo'n jonge leeftijd al zo goed acteren?" en "Ze zag eruit als iemand van 25 toen ze 17 was maar nu, al die jaren later, ziet ze er nog steeds uit als iemand van 25".


Zelfs op zo'n jonge leeftijd deed de actrice zeker niet onder van haar wereldberoemde collega's Johnny Depp, Orlando Bloom en Geoffrey Rush. Voordat Knightley dus goed en wel volwassen was, was zij al een ster in de filmwereld.

Ook interessant
Fans geschokt om leeftijd Brad Pitt nadat foto van de acteur viraal gaat
Het komt wel vaker voor dat grote sterren opduiken tijdens allerlei evenementen. Zo was Brad Pitt recentelijk te vinden in Londen, waar hij de... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair