Het is zeker: Milly Alcocks Supergirl te zien in 'Superman' van James Gunn

Het is zeker: Milly Alcocks Supergirl te zien in 'Superman' van James Gunn

De actrice krijgt daarna haar eigen film met 'Supergirl: Woman of Tomorrow'.

Superman van James Gunn is bijna klaar met filmen. De afgelopen weken zijn er veel foto's en nieuwtjes naar buiten gekomen vanaf de set, maar dat is dus bijna voorbij.

Vanuit The Hollywood Reporter komt er echter nog één laatste update. In hun artikel over de laatste draaidagen van de film onthullen zij namelijk dat Milly Alcock ook in de film zal verschijnen.

Supergirl
Alcock werd eerder dit jaar aangekondigd als de nieuwe Supergirl/Kara Zor-El, met haar eigen film Supergirl: Woman of Tomorrow op de planning voor 2026. Er waren geruchten dat ze ook in Superman zou zitten, maar die werden door Gunn ontkracht.

Nu lijkt dat toch het geval te zijn. Alcocks Supergirl sluit zich daarmee aan bij haar neef Superman, die gespeeld wordt door David Corenswet. Samen zijn zij de laatste overlevenden van de verwoeste planeet Krypton.

Hall of Justice
De camera's draaien momenteel bij de Union Terminal in Cincinnati, Ohio. Er gaan geruchten dat die locatie moet instaan voor de Hall of Justice, het hoofdkantoor van de Justice League. Of dat waar is, dat merken we volgend jaar: Superman komt in juli 2025 naar de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair