Na volledige blik op Lady Deadpool weten fans nu 100% zeker wie het is

Na volledige blik op Lady Deadpool weten fans nu 100% zeker wie het is

Een eerder genoemde wereldberoemde zangeres en de hoofdrolspeler zelf lijken af te vallen...

Het hoog geanticipeerde Deadpool & Wolverine nadert nu toch echt zijn release en Marvel-fans kregen in de meest recente trailer weer een aantal leuke verrassingen voorgeschoteld (spoiler alert!).

In de laatste momenten betreedt Lady Deadpool namelijk het toneel, de vrouwelijke versie van de 'merc with a mouth'. Met enorm strakke heupen en een lange platinablonde paardenstaart gedrapeerd uit het masker over haar schouder, ziet ze er adembenemend mooi en dodelijk uit.

Deadpool Corps
Het lijkt er ook op dat ze niet alleen komt, want achter haar staat een groep personages waarvan de identiteit wordt afgeschermd door een magisch portaal, vergelijkbaar met wat Doctor Strange en Wong gebruiken.

Omdat we al weten dat het een multiversaal avontuur is, zou het logisch zijn dat dit het Deadpool Corps is, een occasionele alliantie van verschillende versies van Deadpool uit het gehele multiversum.

Vanaf woensdag in de bioscoop
Het internet denkt er inmiddels achter te zijn wie er in het pak zit en gebaseerd op de heupen valt de definitieve keuze op Blake Lively, de echtgenote van hoofdrolspeler Ryan Reynolds. Lange tijd dachten veel speculaties dat Taylor Swift de blondine in de rode pyjama zou worden.


Ook interessant
Laatste trailer 'Deadpool & Wolverine' onthult een waanzinnige Marvel-cameo
Aankomende woensdag gaat de enige bioscoopfilm in het Marvel Cinematic Universe in 2024 in première in de Nederlandse bioscopen: Deadpool & Wolverine. Mocht je nog niet helemaal warmgelopen zijn... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair