[SPOILER] over 'Deadpool & Wolverine'-cameo: "Alsof de tijd heeft stilgestaan"

[SPOILER] over 'Deadpool & Wolverine'-cameo: "Alsof de tijd heeft stilgestaan"

Het wordt vast weer genieten, maar is het nou niet jammer dat we het al weten?

Mocht je hebben geklikt, heb je waarschijnlijk ook de beelden al gezien en maakt het je verder weinig uit, maar toch waarschuwen we nog één keer: Megaspoilers voor Deadpool & Wolverine in aantocht!

De laatste trailer die onlangs, een week voor de release, werd vrijgegeven, onthulde namelijk de aanwezigheid van fan-favoriet Dafne Keen als Laura, oftewel X-23 uit Logan en daar is lang niet iedereen blij mee.

Andrew Garfield als voorbeeld om te liegen
Tegen Entertainment Weekly vertelde ze hoe leuk het was om de cameo al die tijd geheim te houden en dat ze even kort in paniek raakte over hoe ze het personage moest spelen, totdat de opnames begonnen:

"Het echt voelde alsof we gewoon weer 'Logan' aan het doen waren, alsof er geen acht jaar waren verstreken. Laura heeft nu veel meer begrip voor Wolverine. Het was geweldig om daar als volwassene op terug te komen!"

Eigen solo-avontuur
Vertelde haalde herinneringen op aan een op zichzelf staand project over X-23 dat er ooit bijna zou komen: "Er werd gesproken over een script, maar toen nam Disney Fox over en eindigde de franchise zoals die toen bestond. Ik was 11 en behoorlijk verdrietig, maar dat is het leven".



NieuwsFilm

meest populair