Kate Hudson rook Matthew McConaughey van een mijl afstand bij filmen 'Fool's Gold'

Kate Hudson rook Matthew McConaughey van een mijl afstand bij filmen 'Fool's Gold'

Kate Hudson bevestigt dat zowel zij als Matthew McConaughey geen deodorant gebruikten tijdens opnames.

Het gerucht gaat dat Kate Hudson bij een samenwerking eiste dat Matthew McConaughey een deodorant gebruikte. Die eisen van collega tot collega blijken deels waar.

Onlangs vroeg de presentator van Watch What Happens Live with Andy Cohen aan de bekende: "Is die oude legende waar dat je Matthew McConaughey deodorant opdrong bij het filmen van Fool's Gold?"

Op een mijl afstand
Kate Hudson antwoordde met: "Nee. Hij draagt geen deodorant - en ik ook niet. Ik rook hem van een mijl afstand en we filmden dichtbij. We zijn beiden au naturel."

Zoals in de YouTube-video van Access Hollywood uitgelegd wordt, bracht Matthew dat voorval zelf ter sprake. Kate zou hem telkens een mineraal-stick hebben opgedrongen, die hij steeds afsloeg. Matthew en Kate zijn overigens de beste vrienden en werkten ook samen aan de film How to Lose a Guy in Ten Days.

Ruiken naar een man
Matthew staat bekend om het feit dat hij vindt dat een man moet ruiken naar een man. Hij zegt dat de vrouwen in zijn leven, zijn moeder en zijn vrouw, niet klagen om zijn geurtje. Bovendien doucht hij meerdere keren per dag.



NieuwsFilm

meest populair