Blake Lively verklapt hoe geobsedeerd Ryan Reynolds en Hugh Jackman zijn door hun uiterlijk

Blake Lively verklapt hoe geobsedeerd Ryan Reynolds en Hugh Jackman zijn door hun uiterlijk

Ryan Reynolds en Hugh Jackman wisselen verzorgingstips uit voor een blijvend jeugdig uiterlijk.

Ryan Reynolds en Hugh Jackman spelen stoere superhelden in Deadpool & Wolverine. Toch blijken de heren een zachte kant te hebben - en loog Blake Lively niet over hun huidverzorging.

Een bron dicht bij de twee acteurs onthulde onlangs hier in het Life & Style: "Ze zijn bewust van hun uiterlijk en vinden het geweldig om tips uit te wisselen van huidverzorging tot haarproducten en van dermatologen tot masseurs."

Meer tijd voor spiegel
De bron vervolgde met: "Het is een groot onderdeel van de levensduur van hun carrière, dus hebben ze alle redenen om er zo lang mogelijk jong uit te willen zien. Blake grapt altijd dat Ryan meer tijd voor de spiegel doorbrengt dan zij."

Ook zei die bron over hun obsessie: "Maar ze zit niet ver van de waarheid, want hij heeft dag en nacht een 10-stappen huidverzorgingsroutine die hij door Hugh aanleerde. Ook praten ze over voeding en supplementen en biohacks."

Zo lang mogelijk jong
De bron besloot met: "Je treft haast niet meer mannen dan deze wee die geobsedeerd zijn door zo lang mogelijk jeugdig over te komen. Maar als je hen van dichtbij ziet, kun je niet ontkennen dat wat ze doen ook helpt. Ze lijken de helft zo oud." In de YouTube-video van BBC Radio is het resultaat zichtbaar.



NieuwsFilm

meest populair