'24'-film in de maak: keert Kiefer Sutherland terug als de geliefde Jack Bauer?

'24'-film in de maak: keert Kiefer Sutherland terug als de geliefde Jack Bauer?

De acteur zegt dat het een mogelijkheid is, maar dat het ook om een ander personage zou kunnen gaan.

Kiefer Sutherland heeft al in de nodige films gespeeld, maar zijn bekendste werk is zonder enige twijfel de serie 24. Tussen 2001 en 2014 verschenen er maar liefst 9 seizoenen van. Nu, tien jaar later, krijgen we te horen dat er een film op komst is.

De bedoeling was na één seizoen te stoppen, maar gezien het grote succes werd besloten lange tijd door te gaan. Elk seizoen duurt 24 uur en is een dag uit het leven van federaal agent Jack Bauer (Sutherland), waarop hij terroristische aanslagen probeert te voorkomen.

Meer
Nu krijgen we te horen dat er wordt gewerkt aan een film. Het is vooralsnog niet duidelijk of de 57-jarige Sutherland wederom in de huid zal kruipen van Jack Bauer. Hier liet hij zich wel over uit. Zo begint hij: "Ik had echt de beste tijd van mijn leven met deze serie".

"Toen ik hiermee begon was ik begin 30. Ik had er het fysiek voor en mocht het dik 10 jaar doen. Ik heb met fantastische mensen mogen werken. Het was voor mij ongelofelijk speciaal dus ik ben heel blij dat we hier mee doorgaan. Nu moeten we alleen nog zien hoe dat er precies uit zal gaan zien".

Afwachten
Sutherland, eveneens bekend van The Lost Boys en A Few Good Men vervolgt: "We voeren er al de nodige gesprekken over en we hebben een interessant idee waar we misschien wel op kunnen doorbouwen. Er zijn heel veel verschillende manieren om dit aan te kunnen pakken".


"Mocht Jack Bauer niet terugkeren, dan kan je altijd nog 24 uur laten zien uit het leven van iemand anders. Er zijn zo veel opties. Het verbaast me dat niemand hieraan gedacht heeft, maar wij gaan er nu dus werk van maken!" Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair