Voormalige 'Fantastic Four'-acteurs laten zich uit over de reboot: "Noem het niet zo"

Voormalige 'Fantastic Four'-acteurs laten zich uit over de reboot: "Noem het niet zo"

Jamie Bell en Kate Mara denken dat deze versie wel goed gaat uitpakken.

Marvel brengt elk jaar de nodige films uit, maar een van de blockbusters waar enorm veel cinefielen naar uitkijken is de Fantastic Four-reboot. Twee sterren uit de vorige versie spreken zich hier nu over uit.

Marvel weet voor elk project weer grote namen te strikken. Dat is deze keer niet anders. Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn en Ebon Moss-Bachrach zullen respectievelijk Reed Richards/Mister Fantastic, Sue Storm/Invisible Woman, Johnny Storm/Human Torch en Ben Grimm/The Thing spelen.

Vorige versie
In 2015 was Kate Mara nog te zien als Sue Storm, terwijl Jamie Bell in de huid kroop van Ben Grimm. Helaas werd hun Fantastic Four-film verre van goed onthaald, waardoor het maar bij een enkel optreden bleef.

Dat weerhoudt de twee acteurs, die eveneens een koppel vormen, er niet van uit te kijken naar de reboot. Toen de twee een event bijwoonden lieten ze zich erover uit. Zo begon Mara door te zeggen: "We zijn allebei heel erg benieuwd. Ze beschikken over een geweldige cast".

Verkeerd idee
Bell grapt wel dat het eigenlijk geen reboot genoemd moet worden: "In mijn ogen is het geen reboot, want om een reboot te kunnen zijn moet de voorgaande film iets betekent hebben. Helaas maakte onze film geen deel uit van een of ander universum of een groter verhaal".


De acteur vervolgt door te zeggen dat zelfs nu met multiverse in het MCU bestaat, de kans zeer klein is dat zij zullen terugkeren: "Ik denk dat als ze ons zullen zien ze dan heel snel de deur sluiten. Zelfs met het multiverse denk ik dat wij dit wel kunnen vergeten".

NieuwsFilm

meest populair