4 films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

4 films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vier films kun je nu gratis via SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Twister (1996)
Regie: Jan de Bont | Cast: Bill Paxton, Helen Hunt, Jami Gertz, e.a. | Kijk direct
Bill heeft het stormjagen opgegeven. Hij wil trouwen met zijn vriendin Melissa, maar moet er eerst voor zorgen dat zijn ex Jo hun scheidingspapieren ondertekent. Bill besluit een bezoek te brengen aan Jo, die een nieuwe machine blijkt te hebben om tornado's op te sporen. Wanneer er een waarschuwing binnenkomt, is ze er direct vandoor. Eén probleem: ze heeft ook die papieren nog. Bill kan dan ook niets anders dan achter haar aan gaan.



Oppenheimer (2023)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer staat aan het hoofd van de ontwikkeling van de atoombom. De realisatie van dit zeer geheime project zal uiteindelijk een beslissende rol spelen in de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog krijgt Oppenheimer het aan de stok met de regering. De overheid verdenkt hem ervan verboden communistische sympathieën te hebben.



Shrek (2001)
Regie: Andrew Adamson en Vicky Jenson | Cast: Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, e.a. | Kijk direct
Shrek woont heerlijk rustig in een afgelegen moeras. Op een dag wordt zijn rust ruw verstoord door de plotselinge komst van honderden sprookjesfiguren. Zij blijken door de gemene Lord Farquaad uit het koninkrijk te zijn verbannen. Shrek kan ze helpen door prinses Fiona te redden. Hij wordt hierbij geholpen door de praatgrage ezel Donkey.



The Truman Show (1998)
Regie: Peter Weir | Cast: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, e.a. | Kijk direct
Truman woont al heel zijn leven in het stadje Seahaven. Hij heeft een goede baan, liefhebbende vrouw en goede vriend. Op een dag komt hij er echter achter dat er iets niet klopt. Truman blijkt te zijn opgesloten in het decor van een realitysoap. Met verborgen camera's wordt zijn hele leven gefilmd. Nu wil hij niets liever dan een normaal leven.



NieuwsFilm

meest populair