Emilia Clarke kleurt rood in de garage van Ferrari bij de Britse Grand Prix

Emilia Clarke kleurt rood in de garage van Ferrari bij de Britse Grand Prix

Emilia Clarke straalt tijdens bezoek aan Britse Grand Prix en Ferrari-team, met nieuwe filmprojecten op komst.

Emilia Clarke vinkte kennelijk iets van haar bucket list af met het bezoekje aan de Britse Grand Prix. Op haar Instagram staan twee fotoreeksen met haar dag tussen de peperdure racewagens.

Ze schreef: "Silverstone. In mijn vorig leven was ik een F1-coureur. Gisteren mocht ik tijd doorbrengen met echte coureurs en hun prachtige auto's. En ik kon me niet cool gedragen. Beste dag van mijn leven. Rood blijkt wel echt mijn kleur."

Stralend bezoekje
Uit haar fotoreeks blijkt dat ze van top tot teen straalt bij de rondleiding in de Ferrari-stal. In een ander Instagram-bericht staat ze op de foto met het Ferrari-team. Ze kleurt rood tussen de heren in hun rode werkkleding.

Met ruim 2 miljoen kijkers is er voldoende commentaar. Een reactie verwees naar haar rol als Daenerys in Game of Thrones en schreef: "Ze had altijd al iets met mannen met paarden". Een ander schreef: "Hoe durven zij niet te knielen voor The Mother of Dragons".

Nieuw filmwerk
Emilia Clarke heeft nieuw filmwerk liggen. Ze zal te horen zijn in een nieuwe kerstfilm The Night Before Christmas. Ook heeft ze ingestemd met de verfilming van Criminal, de stripboeken van Ed Brubaker.



Vooralsnog geniet ze van de zomer te zien op haar Instagram. Ook had ze diverse fotoshoots voor verschillende merken - en natuurlijk die raceauto's.

NieuwsFilm

meest populair