Eerste beelden van angstaanjagende prequel op horrorklassieker 'Rosemary's Baby'

Eerste beelden van angstaanjagende prequel op horrorklassieker 'Rosemary's Baby'

'Apartment 7A' onthult de schokkende gebeurtenissen die plaatsvonden voor 'Rosemary's Baby'

Eerder dit jaar bracht The First Omen opnieuw aandacht voor de klassieke horrorfilm The Omen. Later dit jaar probeert de prequel Apartment 7A hetzelfde te doen voor Rosemary's Baby. Vanity Fair onthult de eerste beelden van de nieuwe film.

Apartment 7A speelt zich af in het New York van 1965, het vertelt het verhaal dat voorafgaat aan de legendarische horrorklassieker Rosemary's Baby. De film onthult wat er gebeurde in het appartement voordat Rosemary introk. Wanneer een worstelende jonge danseres een verwoestende blessure oploopt, wordt ze aangetrokken door duistere krachten wanneer een eigenaardig, goed verbonden ouder echtpaar haar een kans op roem belooft.

Buurvrouw
"Toen ik voor het eerst werd benaderd over het project, was ik erg sceptisch," onthulde regisseur Natalie Erika. "Ik zou nooit hebben ingestemd met het maken van een remake van zo'n klassieke en invloedrijke film. Maar het is een genot geweest om te kunnen spelen binnen de wereld van Ira Levins roman en ook met de personages. Mijn motivatie om het aan te nemen was het gevoel dat er een andere emotionele reis te ontdekken viel en om het op een manier te doen die het genre een beetje verbuigt."

In de prequel speelt Julia Garner het personage Terry. In de originele film is zij de buurvrouw van Rosemary. Daarnaast zijn er ook rollen voor Dianne Wiest, Jim Sturges en Kevin McNally.

Paramount+
Apartment 7A verschijnt in de States op 27 september op streamingdienst Paramount+. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. Bekijk de eerste beelden van de film hier.






NieuwsFilm

meest populair