Wanneer komt nou toch 'The Old Guard 2'? Veelbelovende update van Charlize Theron

Wanneer komt nou toch 'The Old Guard 2'? Veelbelovende update van Charlize Theron

Je zou toch zeggen dat Netflix flink haast wil maken met het vervolg...

Oscarwinnares Charlize Theron heeft weer eens een teken van leven gegeven betreffende de langverwachte release van de Netflix-sequel The Old Guard 2 en verklaard dat deze nu heel snel komt.

Voorganger The Old Guard was een grote hit voor de streamer toen deze in 2020 werd uitgebracht en terwijl de vervolgfilm al in 2022 werd opgenomen, hebben we sindsdien allemaal gewacht op het debuut.

Begrijpelijke reden
In een gesprek met Variety legt Theron uit waarom het zo lang heeft geduurd voordat The Old Guard 2 eindelijk uitkwam en gaf een standaard PR-praatje dat dit tweede deel (uiteraard) nog beter is dan het eerste:

"Ze hebben veel veranderingen doorgemaakt en dat begrijp ik volkomen. Ik ben blij dat ze het weer opgepakt hebben en erg enthousiast. Het was belangrijk voor mij dat het geweldig werd en ik hou van het eindresultaat".

Meerdere oorzaken
Veranderingen aan de top van Netflix en de stakingen van vorig jaar hebben The Old Guard 2 helaas al die tijd in de kluis opgesloten gehouden, maar volgens Theron was er nooit een risico dat hij daar voor altijd zou blijven liggen.



NieuwsFilm

meest populair