Trailer 'Dune: Prophecy': Prequel op de twee 'Dune'-films ziet er episch uit

Trailer 'Dune: Prophecy': Prequel op de twee 'Dune'-films ziet er episch uit

Dune: Part Three laat nog wel even op zich wachten: de prequelserie Dune: Prophecy stilt de honger.

Na de eerste beelden van ongeveer twee maanden geleden krijgen we nu opnieuw een teaser voor de serie Dune: Prophecy. De miniserie dient als een prequel op de eerdere twee films en laat meer zien over de Bene Gesserit.

Dune: Prophecy is een tijdje in ontwikkeling en het project werd geleid door uitvoerend producent Diane Ademu-John en showrunner Alison Schapker. Uiteraard is de serie gebaseerd op het boek Dune (1965) van Frank Herbert en Sisterhood of Dune (2012) van Brian Herbert en Kevin J. Anderson.

Bene Gesserit
Verwacht geen bekende gezichten in de serie. Dune: Prophecy gaat namelijk duizenden jaren terug in de tijd. Toch heeft de mensheid zich al door het universum verspreid. We volgen de zussen Valya en Tula Harkonnen.

Ze strijden tegen krachten die de toekomst van de mensheid bedreigen en ze richten de legendarische sekte op die bekendstaat als de Bene Gesserit.

HBO Max
De opnames van Dune: Prophecy begonnen op 22 november 2022 en werden eind 2023 afgerond. Er werd veel op locatie gefilmd waardoor er minder op visuele effecten wordt vertrouwd. Hieronder de nieuwste beelden.


De miniserie Dune: Prophecy start in november en zal je honger naar Dune: Part Three voorlopig doen stillen.

Complete cast
De complete cast bestaat uit de namen Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning en Yerin Ha.



NieuwsFilm

meest populair