"Zijn eerste prioriteit": Ben Affleck gaat door diep dal maar "vindt hulp bij Matt Damon"

"Zijn eerste prioriteit": Ben Affleck gaat door diep dal maar "vindt hulp bij Matt Damon"

Matt Damon helpt Ben Affleck zijn huwelijksproblemen te overwinnen en nuchter te blijven.

De vriendschap tussen Matt Damon en Ben Affleck doorstaat alles. Ze zijn al meer dan 40 jaar bevriend en werken vaak samen aan films.

Daarnaast proberen zij het drama rond Bens huwelijksperikelen met Jennifer Lopez in goede banen te leiden. Nou is het voor hen geen onbekend terrein, want Ben en Jennifer Lopez braken 20 jaar geleden al eens een verloving vlak voor hun bruiloft af.

Opnieuw een diep dal
Ben trouwde en scheidde daarna al eens van Jennifer Garner. Nu Ben opnieuw door een diep dal gaat, weet een bron volgens het artikel hier van In Touch Weekly wat Matt te doen staat.

De bron zei: "Matts eerste prioriteit is Ben uit de problemen houden. Het laatste wat we willen is dat Ben zijn toevlucht zoekt bij alcohol. Matt heeft hem duidelijk verteld dat terugval geen optie is."

Kalmerende invloed
De bron vervolgde dat Matt een plan uitwerkt: "Garner heeft een kalmerende invloed op Ben. Matt moedigt hem daarom aan veel bij Jennifer Garner en hun kinderen te verblijven. Hij heeft ook ingestemd met Ben in een nieuwe misdaadfilm, RIP, te spelen. Alles om Ben bezig te houden." Meer over hun vriendschap volgt in de YouTube-video van Elle.



NieuwsFilm

meest populair