Lady Deadpool in 'Deadpool & Wolverine': speelt een van deze 3 acteurs deze rol?

Lady Deadpool in 'Deadpool & Wolverine': speelt een van deze 3 acteurs deze rol?

Een actrice, een wereldberoemde zangeres en de hoofdrolspeler zelf worden genoemd.

Recentelijk verscheen weer eens een nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer. Niet alleen zien we hierin de twee hoofdrolspelers natuurlijk voorbij komen, maar daarnaast krijgen we een snelle blik op Lady Deadpool. De grote vraag is nu, om wie gaat het hier?

In de eerste paar seconden van de nieuwe trailer, zien we Lady Deadpool. We zien haar komen aanlopen, maar net voordat we haar gezicht krijgen te zien, verandert het beeld. Drie namen doen nu de ronde over wie het zou kunnen zijn.

Lady Deadpool
Lady Deadpool, wier echte naam Wanda Wilson is, is een alternatieve vrouwelijke versie van Deadpool uit een parallel universum in de Marvel Comics. Lady Deadpool maakt deel uit van het Deadpool Corps, een team van Deadpool-varianten uit verschillende universums.

Lady Deadpool deelt veel kenmerken met de originele Deadpool, zoals superkrachten, humor, en een genezingsfactor, maar heeft haar eigen unieke achtergrond en persoonlijkheid. De meeste fans denken dat actrice Blake Lively, de vrouw van Reynolds, deze rol op zich zal nemen.

Andere mogelijkheden
Andere filmfanaten melden dat het ook om Taylor Swift zou kunnen gaan. De wereldberoemde zangeres wordt al enige tijd aan de blockbuster gelinkt, maar Marvel heeft hier nog niks over prijsgegeven. Het gerucht dat al enige tijd de ronde doet, is dat zij te zien zal zijn als The Dazzler.


Ook is er een groep die denkt dat Lady Deadpool gewoon Ryan Reynolds zal zijn, maar dan met een blonde pruik. Later deze maand komen we erachter of het om een van de drie gaat of juist om heel iemand anders.

NieuwsFilm

meest populair