Deze spectaculaire actiefilms op Netflix mag je gewoon niet missen

Deze spectaculaire actiefilms op Netflix mag je gewoon niet missen

Er staat lekker veel actie op Netflix. Misschien wel iets voor vanavond.

Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

AKA

Regie: Morgan S. Dalibert | Hoofdrollen: Eric Cantona, Thibault de Montalembert, Philippe Résimont | Kijk nu



Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.

The Harder They Fall

Regie: Jeymes Samuel | Hoofdrollen: Idris Elba, Jonathan Majors, Zazie Beetz | Kijk nu



We maken kennis met Nat Love (Jonathan Majors), een outlaw die ontdekt dat de man (Elba) die zijn ouders vermoordde, op vrije voeten komt. Love herenigt zijn oude bende om zijn vijand op te sporen en wraak te nemen.

The Gray Man

Regie: Russo brothers | Hoofdrollen: Ana de Armas, Ryan Gosling, Chris Evans | Kijk nu



In 'The Gray Man' maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry (Ryan Gosling), ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton). Maar dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen (Chris Evans) heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben...

NieuwsFilm

meest populair