Ook deze superster krijgt haar eigen biopic: 'Who's That Girl'

Ook deze superster krijgt haar eigen biopic: 'Who's That Girl'

Madonna neemt niet alleen het script voor haar rekening maar zal eveneens optreden als regisseuse.

Muzikale biopics zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een heus filmgenre. Denk bijvoorbeeld maar aan Rocketman en Bohemian Rhapsody, om er maar een paar te noemen. Nu krijgt weer een andere superster haar eigen film.

Het gaat hier om niemand minder dan Madonna. Er wordt al lange tijd gesproken over een biopic over haar leven, maar het is er nog niet van gekomen. 'The Queen of Pop' zelf zegt nu dat het er wel nog van gaat komen.

Wat te verwachten
De titel van haar biopic is nu in elk geval al bekend, namelijk Who's That Girl. Dit komt in meerdere muzieknummers van Madonna voor, maar Who's That Girl is ook de titel van James Foleys komediefilm uit 1987. Dit was een van Madonna's eerste films.

Madonna zelf werkt op dit moment aan het script. De 65-jarige zangeres deelde dit nieuws op haar Instagram-pagina met haar bijna 20 miljoen volgers. Niet alleen verzorgt zij het verhaal, Madonna zal ook de regie van haar biopic voor haar rekening nemen.

Hoofdrolspeler
Het is vooralsnog niet bekend wie de hoofdrol op zich zal nemen. Julia Garner, voornamelijk bekend van Ozark, had getekend voor de rol, maar dit was voordat deze jarenlang vertraging opliep.


De vraag is of de actrice nog steeds geïnteresseerd is, of dat Madonna naar iemand anders op zoek moet gaan.

NieuwsFilm

meest populair