Tobey Maguire (49) gespot met prachtige maar piepjonge actrice

Tobey Maguire (49) gespot met prachtige maar piepjonge actrice

Tobey Maguire werd gespot met actrice Lily Chee bij een groot Fanatics-feest.

Tobey Maguire en Leonardo DiCaprio leven het grote vrijgezellenleven met feestjes en jonge vrouwen. Vaak worden de vrienden samen gespot op dure jachten en dat zal deze zomer vast niet anders zijn.

Tobey Maguire werd onlangs gezien op een groot feest van het sportkledingmerk Fanatics. Naast de CEO Michael Rubin, waren ook sterren als Machine Gun Kelly, Megan Fox, Drake en Tom Brady aanwezig. Tobey ontfermde zich over Lily Chee, een actrice en model.

Relatie is niet duidelijk
De 20-jarige Lily Chee heeft tot nu rolletjes in Daredevil van Netflix en The Other Two. De 49-jarige Tobey Maguire is bekend van Spider-Man No Way Home, zijn eigen Spider-Man-films en Babylon.

Lily Chee deelde foto's van die avond in haar Instagram-stories. Ook People wist foto's hier in dit artikel te publiceren en vertelde dat Tobey een arm om Lily heen had. Of het om een losse date gaat of om een serieuze relatie met de piepjonge actrice is nog niet duidelijk.

Kinderen bijna dezelfde leeftijd
Sinds 2016 is Tobey gescheiden, maar heeft de meest geweldige, vriendschappelijke relatie met zijn ex-vrouw Jennifer Meyer. Samen delen ze voogdij over hun 2 kinderen. Jennifer vertelde wel eerlijk dat zij en Tobey echt aan die vriendschap na de echtscheiding hebben moeten werken.



Volgens Page Six ontkracht Jennifer ook de geruchten rond Toby en Lily. Ook omdat Lily maar een paar jaar scheelt met hun tieners, een dochter en zoon.

NieuwsFilm

meest populair