Chloe Bailey tijdens Braziliaans carnaval: je valt 100% zeker steil achterover

Chloe Bailey tijdens Braziliaans carnaval: je valt 100% zeker steil achterover

De zus van Halle Bailey (The Little Mermaid) zag er nog nooit zo kleurrijk uit.

Ze is de zus van zangeres en actrice Halle Bailey (The Little Mermaid) en samen vormen ze het muzikale duo Chloe x Halle. De 26-jarige Chloe Bailey is misschien nog wel expressiever dan haar zusje. En dat is vaak te zien op Instagram.

De in Atlanta, Georgia geboren alleskunner was aanwezig tijdens Braziliaans carnaval en trok daarvoor een typisch pakje aan waar je mogelijk gelijk van je stoel valt. Het kleurrijke geheel laat weinig aan de verbeelding over.

Films
Haar zusje Halle was dus te zien in de grote Disney-film The Little Mermaid en een dergelijk grote rol scoorde Chloe nog niet in Hollywood. Toch lijkt ze iets meer in beeld te komen en deze zomer is ze te zien naast Russell Crowe en Sam Worthington.

Chloe vervult namelijk de rol van het personage Blake Holloway in de horrorfilm The Exorcism die vanaf 8 augustus te zien is op het Nederlandse witte doek. Vorig jaar was ze nog te zien in de musicalfilm Praise This en de tv-serie Swarm van Prime Video.

Carnaval
Op Instagram zien we Chloe met heel wat zomerse foto's. Met haar foto's voor Braziliaans carnaval steelt ze echter echt de show. Je vindt de foto's op haar Instagram.

Ook interessant
Sharon Stone schrikt Instagram op: op 66-jarige leeftijd bijna uit de kleren
Ook met haar 66 jaar kan Sharon Stone harten wild doen kloppen. De actrice poseerde voor een fotoshoot in... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair