Harrison Ford niet gecharmeerd van compliment Donald Trump over 'Air Force One'

Harrison Ford niet gecharmeerd van compliment Donald Trump over 'Air Force One'

De liefde van de oud-president voor de acteur is niet wederzijds...

Harrison Ford (82) zal volgend jaar voor de tweede keer in zijn carrière de rol van de Amerikaanse President spelen in de aankomende Marvel-blockbuster Captain America: Brave New World.

Eerder redde hij als wereldleider al zijn eigen presidentiële vliegtuig van Russische terroristen in de klassieke actieknaller Air Force One uit 1997. En een grote fan van die film is niemand minder dan Donald Trump.

Evenveel aanhangers als critici?
'The New York Times' onderzocht waarom de kiezers in 2016 stemden voor een agressieve leider als Trump. Vooral zijn antiterrorismepositie hielp hem destijds de overwinning te behalen. Over Ford zei hij dan ook:

"Mijn favoriet blijft altijd Harrison Ford in het vliegtuig. Ik hou van zijn harde President James Marshall en niet alleen omdat hij mijn eigendommen huurt. Hij komt op en vecht letterlijk voor de hele natie".

Beschikbaar op AMC+
De altijd stugge Ford, die Trump in het verleden al een "son of a b*tch" noemde, heeft met een sarcastische opmerking op het compliment gereageerd: "Donald, het is film. In het echte leven is dat niet zo, weet je dat?"



NieuwsFilm

meest populair