Opnames 'M3GAN 2.0' officieel begonnen met nieuwe castleden

Opnames 'M3GAN 2.0' officieel begonnen met nieuwe castleden

Officieel begonnen met de productie en nieuwe castleden zijn aangekondigd...

M3GAN 2.0, het vervolg op de horrorhit (of eigenlijk meer comedy) uit 2022, is officieel begonnen met de opnames. De verschoven releasedatum van eind juni 2025 lijkt daarmee gehaald te worden.

Sowieso oorspronkelijke sterren Allison Williams en Violet McGraw keren terug met Amie Donald opnieuw als M3GAN en Jenna Davis als diens stem. Maar uiteraard zijn er ook een hoop nieuwe gezichten.

Vers bloed
Onder andere Ivanna Sakhno (Star Wars: Ahsoka), Timm Sharp (Percy Jackson and the Olympians), Aristotle Athari (SNL) en Jemaine Clement (What We Do in the Shadows) hebben zich allemaal bij de cast gevoegd.

Producent Jason Blum heeft eerder de wens uitgesproken een compleet universum te creëren, met een spin-off SOULM8TE al in ontwikkeling en zelfs mogelijke cross-overs met titels als Imaginary van dit jaar.

Potentieel verhaal
De plot wordt zoals gewoonlijk geheim gehouden, maar het is niet moeilijk om het pad van escalatie verder te verkennen dat het einde van deel 1 achterliet (M3GAN die nu over hele netwerken en systemen werkt).

NieuwsFilm

meest populair