Trailer 'The Killer': Nathalie Emmanuel + John Woo = Spektakel!

Trailer 'The Killer': Nathalie Emmanuel + John Woo = Spektakel!

Een duidelijk gevalletje van verstand op nul en genieten maar...

Voordat hij doorbrak in Hollywood, scoorde John Woo (Silent Night, 2023) in 1989 in zijn thuisland China een dikke hit met The Killer, een keiharde actiefilm (niet te verwarren met de recente Netflix-titel van David Fincher).

Nu komt er een Amerikaanse remake en ook deze wordt geregisseerd door Woo zelf. De hoofdrollen zijn voor Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, Fast & Furious), Omar Sy (Jurassic World) en Sam Worthington (Avatar).

Zelfde verhaal met andere personages
Het verhaal draait om Zee (Emmanuel), een mysterieuze huurmoordenaar die de beste is in haar vak en bekend staat als de Koningin van de Doden.

Wanneer ze weigert een jonge blinde vrouw te vermoorden op bevel van haar begeleider Finn (Worthington), implodeert haar wereld en moet ze op de vlucht slaan, wat weer de aandacht trekt van een politieagent (Sy).

Vanaf augustus te streamen op Peacock
Nu is een eerste trailer vrijgegeven die je hieronder kunt bekijken. Een voordeel van een eigen remake is dat Woo al zijn kenmerkende visuele trucs weer van stal haalt. Dus veel slowmotion en zieke gevechtsscènes.


Overigens is de streamingdienst Peacock niet in Nederland beschikbaar. Vermoedelijk verschijnt The Killer op den duur op SkyShowtime.

Ook interessant
Recensie Silent Night
Ondanks films zoals Face/Off, Mission Impossible 2 en Red Cliff heft John Woo een discutabele reputatie als actieregisseur. Critici vinden zijn films óf te vergezocht óf te serieus van toon. Met zijn nieuwe film Silent Night doet hij duidelijk een stap terug in een poging om... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair