Nu hoog in de Netflix top 10: Epische bioscoopfilm met een 88% op Rotten Tomatoes

Nu hoog in de Netflix top 10: Epische bioscoopfilm met een 88% op Rotten Tomatoes

Deze fantastische, aangrijpende en spannende klassieker blijft een titel die je absoluut gezien moet hebben.

Netflix heeft een heuse klassieker toegevoegd aan zijn catalogus: Titanic. In deze topfilm uit 1997 van regisseur James Cameron (Avatar) spelen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet 'Romeo & Julia' op het bekende rampschip dat in 1912 zonk op de Atlantische Oceaan.

Dit aangrijpende liefdesverhaal - met de iconische song van Céline Dion - is een van de meest succesvolle films ooit. Niet onterecht wordt Titanic gezien als klassieker. Deze film moet iedereen dan ook gezien hebben.

Het verhaal
Het verhaal zal de meesten wel bekend zijn, maar toch even een samenvatting: de arme schilder Jack (DiCaprio) wint met een potje poker een ticket voor de eerste reis van het majestueuze schip Titanic. Aan boord ontmoet hij de beeldschone Rose (Winslet), een rijke jongedame.

Tijdens de vaart bloeit er, ondanks hun klassenverschil, razendsnel een romance tussen de twee op. Maar wanneer de Titanic op de Atlantische Oceaan in botsing komt met een ijsberg en begint te zinken, slaat het noodlot toe.

Populair
Titanic is - ruim 26 jaar nadat hij voor het eerst in de bioscopen draaide - nog altijd razend populair. Dat blijkt wel uit het feit dat hij al na een dag in de Top-10 van best bekeken films op Netflix is beland en wel op de vierde plaats.


Zelf deze geweldige prent ook herbeleven? Je vindt Titanic hier op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair