Timothée Chalamet scoort volgende hoofdrol in veelbelovende A24-film 'Marty Supreme'

Timothée Chalamet scoort volgende hoofdrol in veelbelovende A24-film 'Marty Supreme'

De geliefde acteur zal in de huid kruipen van een tennistafellegende in de film van Joshua Safdie.

Timothée Chalamet heeft de rollen voor het oprapen. Ondanks het feit dat de acteur pas 28 jaar oud is, is hij niet meer weg te denken uit Hollywood. Nu lijkt hij weer een hoofdrol gestrikt te hebben.

We hebben Chalamet al gezien als een jonge verliefde tiener in Call Me By Your Name, als een drugsverslaafde in Beautiful Boy en als een kannibaal in Bones and All. Voor Marty Supreme kruipt hij weer in de huid van een tafeltennisspeler.

Wat te verwachten
Naar verluidt heeft Chalamet, eveneens bekend van de Dune-films, getekend voor de hoofdrol van Marty Supreme van regisseur Josh Safdie, o.a. bekend Good Time en Uncut Gems. Beide films werden gemaakt voor de geliefde filmstudio A24 en dat zal nu niet anders zijn.

Marty Supreme gaat over een tafeltennisspeler die ervan droomt de nummer een te worden. De film is losjes gebaseerd op het leven van Marty Reisman. Hij begon al op zijn 12de met tafeltennissen en groeide al snel uit tot een topsporter die decennialang grote prijzen wist te winnen.

Nog even wachten
Safdie neemt eveneens het script voor zijn rekening, al zal hij hierin wel bijgestaan worden door Ronald Bronstein. Eli Bush en Anthony Katagas treden weer op als de producenten van de film.


Chalamet liet al eerder weten een grote fan te zijn van de broers Safdie en kan nu dus met eentje hiervan samenwerken. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair