3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Venom (2018)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a. | Kijk direct
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.



Now You See Me (2013)
Regie: Louis Leterrier | Cast: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, e.a. | Kijk direct
Vier goochelaars weten voor een uitverkochte zaal in Las Vegas een bank leeg te roven in Parijs en delen de buit uit aan hun publiek. FBI-agent Dylan Rhodes en zijn Interpolcollega Alma Dray krijgen de opdracht om de bende te vangen, maar dat is lastiger dan gedacht wanneer je het opneemt tegen een groep meesterillusionisten.



The Favourite (2018)
Regie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a. | Kijk direct
In het vroege achttiende-eeuwse Engeland wordt de relatie tussen de wispelturige koningin Anne en haar vertrouwelinge Lady Sarah bedreigd door de komst van het nieuwe dienstmeisje Abigail, die zich al snel op weet te werken binnen het koningshuis. Al snel strijden de twee hofdames met alle mogelijke middelen om de gunsten van de koningin.



NieuwsFilm

meest populair