Ondeugende Sharon Stone (66) krijgt Instagram in beweging: "Helemaal van jou"

Ondeugende Sharon Stone (66) krijgt Instagram in beweging: "Helemaal van jou"

Sharon was echter woest bij de première, omdat de camera lager hing dan gedacht. Ze vond het een inbreuk van haar privacy en haar vertrouwen was beschaamd. Ze vertelde geen toestemming te h

Ook met haar 66 jaar kan Sharon Stone harten wild doen kloppen. De actrice poseerde voor een fotoshoot in lingerie en het mag gezegd: ze mag er zijn.

Op de foto bij haar Instagram-bericht is ze gehuld in een roze beha en slipje. De blauwe hakken met grote bloemen maken het geheel af. Haar pose lijkt op die in de spraakmakende scène uit de spannende film Basic Instinct. Ze hint er ook naar met de tekst: "Basically ... yours".

Spraakmakende scène
In die scène wordt haar personage ondervraagd. Om de agenten af te leiden verschuift ze haar benen waardoor te zien is dat ze geen slipje draagt. In 1992 was dat een schokkend beeld, iets waar regisseur Paul Verhoeven voor ging.

Sharon was echter woest bij de première, omdat de camera lager hing dan gedacht. Ze vond het een inbreuk van haar privacy en haar vertrouwen was beschaamd. Ze vertelde geen toestemming te hebben gegeven en haar was niets verteld. De film maakte haar echter wereldberoemd.

Prachtig en perfect
Bij de reacties vinden mensen haar prachtig en nog steeds perfect. Iemand vindt haar cool en weer een ander zegt dat ze mooi tegen het patriarchale ingaat en doet wat ze zelf wil. Een ander roept dat oudere vrouwen wel zeker mooi zijn en niet afgeschreven. En daar doet Sharon het voor.



NieuwsFilm

meest populair