Johnny Depp (61) heeft prachtige Russische vriendin die jonger is dan zijn 25-jarige dochter

Johnny Depp (61) heeft prachtige Russische vriendin die jonger is dan zijn 25-jarige dochter

Johnny Depp, 61, heeft een nieuwe, jonge vriendin van 24 jaar uit Rusland.

Johnny Depp is voorbij zijn spraakmakende echtscheiding van Amber Heard. Onlangs werd hij gespot met een wel heel jong exemplaar.

De 61-jarige acteur uit Pirates of the Caribbean en Fantastic Beasts werd in Londen gefotografeerd met zijn nieuwe vriendin, een 24-jarige schoonheidsspecialiste en model uit Rusland genaamd Yulia. Hier in dit artikel van r/popculturechat op Reddit zijn foto's te zien van het stel. Het oudste kind van Johnny Depp, Lily Rose, is overigens 25 jaar.

Jonger dan zijn dochter
Er was zoveel commentaar op zijn date, dat er geen nieuwe reacties meer mogelijk zijn. Zo schreef iemand dat de film Edward Scissorhands uit 1990 dus 10 jaar ouder is dan zijn meisje. Een ander grapte dat zijn jonge vriendin vast een oude ziel heeft.

Een derde reactie zei: "Jonger dan zijn dochter? Ik heb hier geen woorden voor", terwijl een vierde schreef: "Een vieze kerel maakt vieze besluiten". Iemand anders tikte: "Wat uit die rechtszaak kwam, zou voldoende moeten zijn om niets met hem te beginnen ook al is hij onschuldig".

Een nieuwe Amber
Volgens andere bronnen zoals de YouTube-video van Page Six zou ze ietsje ouder zijn - maar Yulia vindt dat ze 24 is op haar Instagram. Ook bij Page Six vragen mensen zich af waarom Johnny Depp toch weer kiest voor een Amber 2.0.



NieuwsFilm

meest populair