Nieuwe foto's 'Alien: Romulus' tonen het verse slachtvee van de Xenomorph

Nieuwe foto's 'Alien: Romulus' tonen het verse slachtvee van de Xenomorph

De jonge generatie astronauten wordt nu even in de schijnwerpers gezet...

Hoewel de bioscopen volgende maand ongetwijfeld vol gaan stromen voor de terugkeer van een van de meest iconische filmmonsters aller tijden (de Xenomorph) mogen we de menselijke cast niet vergeten.

De jonge generatie astronauten in het aanstaande tussenvervolg Alien: Romulus wordt vertolkt door namen als Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn en Aileen Wu.

TotalFilm
Allen zijn te zien in onderstaande fotogalerij. Eén kiekje lijkt het personage van Wu af te beelden die lijdt aan de pijn van het laten groeien van een Xenomorph in haar maag, terwijl de anderen om haar heen kruipen.

Op de volgende is Fearn te zien terwijl hij privé praat met Spaeny. Ten slotte krijgen we een blik op Merced die er misschien een beetje bang en een beetje sceptisch uitziet over wat er in de scène gebeurt.

Vanaf augustus in de bioscoop
Alien: Romulus wordt aangekondigd als zowel een spin-off als een directe voortzetting die zich afspeelt tussen Alien en Aliens. Fans hopen vooral dat regisseur Fede Alvarez, die tot nu toe altijd raak schoot met zijn projecten, voor de franchise kan doen wat oorspronkelijk maker Ridley Scott niet lukte met zijn eigen prequels Prometheus en Alien: Covenant.







NieuwsFilm

meest populair