Netflix onthult eerste foto uit veelbelovende 'The Thursday Murder Club' van 'Harry Potter'-regisseur

Netflix onthult eerste foto uit veelbelovende 'The Thursday Murder Club' van 'Harry Potter'-regisseur

De adaptatie van Richard Osmans whodunit bevat een sterrencast met onder anderen Pierce Brosnan, Helen Mirren en Ben Kingsley.

Netflix is momenteel bezig met de productie van een nieuwe whodunit. The Thursday Murder Club, een adaptatie van het boek van de Engelse presentator Richard Osman, wordt gefilmd in het Verenigd Koninkrijk.

Chris Columbus verzorgt de regie van de film. Hem kennen we vooral als de maker van de eerste twee Harry Potter-films en de Home Alone-reeks.

Sterrencast
The Thursday Murder Club gaat over een groep vrienden in een bejaardentehuis die voor hun plezier opgeloste moorden proberen op te lossen. Maar plots raken ze verstrikt in een echte moord.

De film bevat een ongelooflijke cast, bestaande uit Pierce Brosnan, Helen Mirren, Ben Kingsley, Celia Imrie en nog veel meer.

Eerste foto
Netflix heeft de eerste foto van de set van de film gedeeld, met alle vier de hoofdacteurs in kostuum naast Osman. Die foto kun je hieronder zien. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt, dus houd FilmTotaal in de gaten voor updates.




NieuwsFilm

meest populair