Alec Baldwin komt met statement nadat de 'Rust' doodslagzaak tegen hem werd beëindigd

Alec Baldwin komt met statement nadat de 'Rust' doodslagzaak tegen hem werd beëindigd

Alec Baldwin bedankt fans na verwerping doodslaakzaak door rechter wegens ontlastend bewijsmateriaal munitie.

Acteur Alec Baldwin heeft voor het eerst van zich laten horen, nadat de rechter de zaak van doodslag tegen hem had verworpen. Baldwin riskeerde tot 18 maanden gevangenisstraf vanwege de dood van cameravrouw Halyna Hutchins op de set van Rust in oktober 2021.

Het proces tegen de 66-jarige acteur van onder andere Mission Impossible werd afgelopen week voortijdig beëindigd. De rechter had de aanklacht verworpen omdat de politie en aanklagers ontlastend bewijsmateriaal hadden achtergelaten. Het zou gaan om de gebruikte munitie.

Verklaring Baldwin
Baldwin heeft nu een verklaring afgegeven op Instagram voor zijn volgers. Daarin ging hij niet direct in op de verwerping van de zaak, maar bedankte zijn fans.

Zo zegt hij in de post: "Er zijn te veel mensen die me hebben gesteund om ze nu allemaal te bedanken. Aan jullie allemaal, jullie zullen nooit weten hoeveel ik jullie vriendelijkheid jegens mijn familie waardeer."

Reacties acteurs
Een aantal acteurs reageerden positief op de post van Baldwin. De legendarische acteur Anthony Hopkins reageerde positief met een hart-symbool. Ook Marvel-acteur Jeremy Renner reageerde kort: "Zegen je, meneer." En Frank Grillo plaatste de steunende woorden: "Sluit vrede met jezelf en moge jij en je gezin hiervan genezen."


Nadat de productie van de westernfilm Rust werd stopgezet , werd het filmen later hervat en de productie vorig jaar afgrond. De film van regisseur Joel Soeza wacht nog op een filmdistributeur.

NieuwsFilm

meest populair