Charlize Theron deelt haar mening over 'Furiosa' prequel; wat vindt de 'Fury Road'-actrice?

Charlize Theron deelt haar mening over 'Furiosa' prequel; wat vindt de 'Fury Road'-actrice?

De actrice werd vervangen door Anya Taylor-Joy maar prijst de prequel van George Miller.

Nog niet zo heel lang geleden bracht regisseur George Miller zijn Mad Max: Fury Road spin-off uit, Furiosa. Hierin maken we kennis met een jongere versie van dit personage, gespeeld door Anya Taylor-Joy. Zij nam dus het stokje over van Charlize Theron, die zich nu over de blockbuster uitlaat.

Ondanks het feit dat Theron erg overtuigend was in Fury Road en door menig filmfanaat wordt gezien als dé ster van de blockbuster, hoefde zij dus niet terug te keren voor de prequel. Dit is ergens te begrijpen, maar veel filmfanaten vonden het toch jammer.

Reactie
Theron reageert hier nu zelf voor het eerst uitgebreid op: "Ik heb 'Furiosa' gezien en het is een fantastisch mooie film. Ik heb een goede band met Anya, maar helaas hebben we nooit echt tijd om eens echt te treffen".

"Je zou hier bijna een komedie van kunnen maken. We lopen elkaar zo vaak tegen het lijf op allerlei verschillende plekken. We zeggen dan iedere keer weer: "We moeten nu echt eens iets samen plannen!" We hebben echter allebei drukke levens, maar ik weet zeker dat het er nog van gaat komen".

Ontvangst
Fury Road wordt door menig cinefiel gezien als een van de beste actiefilms sinds het nieuwe millenium. Furiosa deed het ook niet verkeerd, maar scoorde helaas op alle vlakken minder dan zijn voorganger. De lat lag dan ook wel extreem hoog.



NieuwsFilm

meest populair