Courteney Cox over het eind van haar relatie: "Het kon bijna niet pijnlijker"

Courteney Cox over het eind van haar relatie: "Het kon bijna niet pijnlijker"

Relatie therapie boeken om er dan na een minuut tijd meteen een punt achter te zetten.

In de geliefde serie Friends is Courteney Cox te zien als Monica Geller. Net zoals de nodige andere personages, krijgt zij de diverse relaties. Soms pakt dit goed uit, andere keren heel wat minder. In het echte leven is dat niet anders voor de actrice.

Recentelijk was de Friends-ster te gast bij de 'Minnie Questions'-podcast, van haar collega Minnie Driver (o.a. bekend van Good Will Hunting). Hier hadden de twee het over gefaalde relaties. Cox deelde toen wel een zeer pijnlijk verhaal.

Therapie
Het gaat hier over het einde van haar huwelijk met Johnny McDaid. De twee leerden elkaar kennen in 2013 en vormden binnen een korte tijd al een stelletje. Een jaar later lieten ze weten te gaan trouwen. Toch kwam er enkele jaren later op een vervelende manier een einde aan dit sprookje.

Zo zegt Cox, ook bekend van de Scream-franchise: "Het ging minder tussen ons twee, dus toen besloten we op 'koppel-therapie' te gaan, in de hoop een oplossing te kunnen vinden. Binnen een minuut maakte hij mij duidelijk dat hij wilde scheiden en dat we uit elkaar moesten gaan. Dit was heel lastig..."

Liefde
Cox vervolgt: "Hij weet dat ik niet van verassingen hou, maar ondanks het feit dat ik enorm veel pijn had en gechoqueerd was, weet ik dat hij dat ook was. Hij is een fantastische persoon en wilde mij niet krenken, maar hij had ook zo veel pijn in onze relatie dat dit de enige uitweg was".


"Er was heel veel waar wij aan moesten werken, maar hij heeft besloten zichzelf te beschermen en dat begrijp ik volledig. Ik ben heel dankbaar voor mijn tijd met hem. Het waren hele mooie jaren die ik altijd zal koesteren".

Ook interessant
De dochter van Courteney Cox lijkt wel erg veel op haar
Courteney Cox nam haar 18-jarige dochter mee naar een première van haar film Scream VI. De gelijkenis tussen beide dames is treffend... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair