3 toffe en goede films op HBO Max om nu te streamen

3 toffe en goede films op HBO Max om nu te streamen

Van bekende DC-topper tot recente scifi-blockbuster: dit zijn drie leuke filmtips voor vanavond.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform, dat onlangs een geheel vernieuwde app heeft gelanceerd, is veel leuke en originele content te vinden. Deze drie films op HBO Max moet je absoluut een keer gezien hebben.

The Suicide Squad (2021)
Regie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, e.a. | Kijk direct
De onverschrokken Amanda Waller verzamelt een nieuw team superschurken - met onder meer Harley Quinn, Bloodsport en King Shark - voor een levensgevaarlijke missie naar Corto Maltese, waar de boeven een zwaarbewaakt fort moeten vernietigen waarin een superkrachtig wapen wordt bewaard.



Dune: Part Two (2024)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, e.a. | Kijk direct
Paul Atreides zoekt samen met zijn grote liefde Chani en de Fremen wraak op het kwaadaardige huis Harkonnen, degenen die middels een samenzwering voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul komt er tijdens deze reis achter dat hij zal moeten kiezen tussen de liefde en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.



The Iron Lady (2011)
Regie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Anthony Head, e.a. | Kijk direct
Margaret Thatcher schopte het als kruideniersdochter van eenvoudige komaf tot de eerste vrouwelijke premier van Engeland. Daarvoor heeft ze een zware strijd moeten voeren in een door mannen gedomineerde wereld. Tegenwoordig is er weinig meer van die ijzersterke vrouw over. Thatcher kampt met beginnende dementie en het gemis van haar overleden echtgenoot Denis.



NieuwsFilm

meest populair