3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van avontuur door verschillende universa tot de mysterieuze komst van twaalf ruimteschepen: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Everything Everywhere All at Once (2022)
Regie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a. | Te zien op: Film1 / Prime Video
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.



Bad Times at the El Royale (2018)
Regie: Drew Goddard | Cast: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, e.a. | Te zien op: Disney+ / Videoland
Zeven vreemden met ieder een duister geheim ontmoeten elkaar in een afgelegen, louche hotel, dat precies van Californië en Nevada ligt en een sinister verleden heeft. Tijdens een laatste, mogelijk fatale nacht krijgt iedereen de kans om iets goed te maken - voordat alles naar de verdoemenis gaat.



Arrival (2016)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, e.a. | Te zien op: Netflix
Als over de hele wereld twaalf mysterieuze ruimteschepen verschijnen, sturen de getroffen landen topteams van linguïsten naar de schepen in een poging om contact met de aliens te leggen. Louise Banks is lid van het Amerikaanse team en lijkt de buitenaardse bezoekers het best van iedereen te begrijpen. Ze probeert erachter te komen wat de aliens willen en of ze gevaar voor de mensheid vormen.



NieuwsFilm