Don Johnson is nu ook echt oud geworden: herken jij hem nog?

Don Johnson is nu ook echt oud geworden: herken jij hem nog?

Don Johnson traint met zijn hond Rufus en toont zijn huidige, oudere look.

Don Johnson acteert al sinds de jaren 70. Hij werd beroemd met Miami Vice, Harley Davidson and the Marlboro Man en In Pursuit of Honor. Bovendien is hij de vader van Dakota Johnson.

De tijd vliegt en Don Johnson is nu echt oud geworden. De ster is nou 74 jaar oud en doet zijn best fit te blijven. In zijn Instagram-bericht toont hij dat hij dat graag doet in gezelschap van zijn hondenmaatje Rufus.

Samen trainen
Terwijl Don zijn best doet zijn krachttraining af te ronden, weet de hond precies waar hij moet zijn. Hij helpt in elk geval bij de sessie, want Don voelt zich aangemoedigd en moet steeds lachen.

Het is de vraag of je hem wel herkent met zijn grijze haren en oude lijf in sportkleding. Dat is heel anders dan vroeger. Iemand schrijft dan ook bij het bericht wat er gebeurd is met die stoere kerel uit Miami Vice. Een ander blijft dol op zijn werk en zou hem graag in Yellowstone willen zien.

Goede hondenbaas
Veel reacties vinden de combinatie baas-hond geweldig. Recenter werk van Don Johnson is Book Club The Next Chapter, The Collective en High Heat.



NieuwsFilm