Tom Felton maakte "een enorme blunder" op de set van 'Harry Potter'

Tom Felton maakte "een enorme blunder" op de set van 'Harry Potter'

Tom Felton deelt grappige anekdote over zijn ontmoeting met Gary Oldman op de filmset.

Tom Felton had een geweldige tijd bij de verfilming van de Harry Potter-boeken. Op het moment werkt hij in het theater, te zien aan zijn Instagram. Tom schreef zijn memoires op in het boek Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard dat hier bij Bol.com te vinden is.

Zijn kennismaking met Gary Oldman is hilarisch. Over de enorme blunder die hij als kind op een filmset tussen beroemdheden maakte, schreef Tom: "Sommige acteurs herkende je niet op de filmset, ook al waren ze legendarisch."

Onverzorgd persoontje
Hij legde uit: "Ik zag een keer op de set een onverzorgd iemand rondscharrelen in een oude broek en shirt. Ik had hem wel eens gezien en dacht dat hij bij het schoonmaakpersoneel hoorde. Hij leek familie rond te leiden op de set. Maar dat vond ik raar voor een schoonmaker."

Tom Felton vervolgde: "Ik vermoedde dat ik een fout had gemaakt en vroeg aan iemand wie hij was. Ik schaamde me kapot en wilde me verontschuldigen. Maar dat maakt hem denk ik geen biet uit. Het leek me dus gemakkelijker om mijn fout te negeren en te doen alsof ik al die tijd al wist wie hij was."

Geen kapsones
Hij besloot met: "Ter verdediging: Hij gedroeg zich helemaal niet als een ster voor het feit dat hij zo'n grote ster was. Hij was nuchter en in staat voor iedereen een kopje thee te zetten dan zichzelf geweldig te vinden."



NieuwsFilm

meest populair