Schokkende beelden van Charlie Sheen: "hij lijkt en beweegt als iemand van 70 jaar"

Schokkende beelden van Charlie Sheen: "hij lijkt en beweegt als iemand van 70 jaar"

Charlie Sheen onderging plastische chirurgie om zijn uiterlijk te verbeteren vanwege verouderingsverschijnselen.

Charlie Sheen betoverde kijkers in de jaren 80 met films als Lucas, Wall Street en Young Guns. De 58-jarige ster raakte bekend met zijn serie Two and a Half Men.

Volgens fans is zijn aantrekkingskracht vooral die ontwapende glimlach. Zo richting de 60 jaar merkt de acteur wel dat die grijns een beetje zoek raakt. Hij heeft overal rimpels en besloot er iets aan te doen.

Plastische chirurgie
Hij koos voor de procedure genaamd de SurgYlift voor het behandelen van zijn 'turkey neck'. Het is plastische chirurgie maar met een methode waar weinig hersteltijd voor nodig is. Een van die specialisten legde de procedure uit in het onderstaande Instagram-bericht.

Sommige reacties vertelden de beelden echter schokkend te vinden. Iemand schreef: "Is hij maar 58?! Hij lijkt en beweegt als iemand van 70 jaar". Een ander zei: "Word gewoon oud. Wij verdienen onze rimpels."

[b][/b]
Charlie heeft een veelbewogen leven gehad met alcohol- en drugsverslavingen en woedeaanvallen. Toch zijn er mensen die het ook voor Charlie opnemen. Zo schreef iemand: "Wat is er mis met er beter uit willen zien? Een ander schreef: Ik wou dat ik er het geld voor had."



NieuwsFilm