3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Call Me by Your Name (2017)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a. | Kijk direct
Elio is de 17-jarige zoon van professor Perlman. Iedere zomer nodigt Perlman een student uit om de zomermaanden met zijn gezin in Italië door te brengen. Dit jaar is dat de 24-jarige Oliver, een knappe, blonde Amerikaan. Oliver doet iets ontwaken bij Elio en langzaam beginnen de twee naar elkaar te verlangen. Zo ontstaat er een zomerliefde die hun levens voorgoed doet veranderen.



The Hunger Games (2012)
Regie: Gary Ross | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, e.a. | Kijk direct
In het in districten opgedeelde Amerika van de toekomst organiseert de overheid ieder jaar een gladiatorenstrijd tussen tieners op televisie om geweld tegen het Capitool te herdenken. Wanneer haar zusje uitgeloot wordt als afgevaardigde van haar district, offert Katniss Everdeen zich op. In een enorme arena gaat ze een strijd op leven en dood aan.



Mean Girls (2004)
Regie: Mark Waters | Cast: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert, e.a. | Kijk direct
Cady Heron gaat voor het eerst naar een normale middelbare school na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond. Ze wordt opgenomen in een groepje van populaire meiden, dat onder leiding staat van de gemene Regina George. Cady en Regina komen lijnrecht tegenover elkaar te staan wanneer Cady verliefd wordt op Regina's ex.



NieuwsFilm

meest populair